maanantai 9. tammikuuta 2012

Trip to the Mall

Käytiin vaihtareiden kaa lauantaina ostarilla vähän shoppailee, eikä se ollu mikä vaan "mall" vaan Burnabyn alueen suurin ;) Tällä mentiin:

Bussipysäkillä odottelua
135 Burrard St

Matkalla

Kyllä tää maailma tuntuu isolta, kun tulee Suomen kokoisesta paikasta tänne! Toisaalta se merkitsee sitä, että saan ihan mielettömästi uusia kokemuksia ja toisaalta sitä et toisinaan kaikki asiat tuntuu olevan erilaisia ja uusia. Siitä johtuen tää eka viikko on ollut yllätyksellisen uuvuttava. Jet laagi, enkun kieli, tutustuminen toisiin, uuden tiedon saaminen ja omaksuminen sekä pakollisten asioiden hoitaminen on kokonaisuudessaan tehnyt musta tosi väsyneen, joten oli ihanaa lähteä välillä pois kampukselta shoppailun pyörteisiin :)

Kannatti kyllä säästää rahaa, koska täällähän sitä menee! Täällä on vähän erilainen meininki kuin Italian Outleteissa, joissa pystyi vaan valitsemaan Niken liikkeissä mitkä kengät just vaan halusi, koska ne kaikki oli niin edullisia. Ai niin, unohdin kokonaan ottaa kuvia itse ostarista, kun olin niin fiilareissa kaikesta.

Ostoksilla

Välillä piti tankata kofeiinia, että jaksaa. Nam nam, kyllä piti kehut paikkansa sillä oli erinomainen jäinen vaniljalatte :)

Starbucks

Haa, löysin myös vihdoin jotain mikä on Suomen hintatasoon verrattuna halpaa, nimittäin Sushi. Ai että se on hyvää, mut Suomessa todella arvokasta. Kävin syömässä sellasessa Food Courtissa, jossa on aina monta ruokapaikkaa vierekkäin. Ostin itelleni sellasen combo3-sushilautasen( makso vain n.7e), jossa oli sushin lisäksi salaattia, nuudeleita ja sit sellasia jänniä vihannesnyyttejä. Kaikki oli tosi hyvää! Kuva nyt sitten jäi ottamatta, mutta ens kerralla sitten :)

Ennen kuin lähdin Suomesta, olin päättänyt, että tänä talvena ostan itselleni pitkän valkoisen( lämpöisen ja hyvännäköisen) untuvatakin, jossa on karvahuppu ja kädessä kanadanlippu. Ja ette ikinä arvaa sitä, että löysin mun unelmatakin tuolta ostarilta! Eiiiii, mut khyllä! Kerrankin jokin asia vaan tuli mun eteen. Oikeesti meidän kampuksella on niin kylmä joka päivä, että takit, jotka otin mukaan Suomesta ei kyllä ole ollut riittävän lämpöisiä.

Takin lisäksi löysin tosi kivan pipon(joka sisältää salataskun, hmmm.) ja laukun. Kaikki alesta tottakai! Arvatkaa ärsyttääkö välillä se, että täällä ne verot ei kuulu hintaan, vaan ne pitää AINA muistaa lisätä siihen lopulliseen hintaan. En ikinä muista tehdä sitä, joten kassalla sitten ihmettelen sitä, miten loppusumma olikin "niin" korkea :D Nostan hattua Suomen systeemille, jossa hinnan tietää kokonaisuudessaan heti hintalapusta! Mutta tässä ostoksia:
Säästetään luontoa??
my dreamjacket

At least superwarm!
Kylläpäs tuli tämä typy taas iloiseksi ostosreissusta (ja surulliseksi sitten, kun käy katsomassa pankkitilin saldoa). Bussimatka ostarille oli n.50 min ja arvatkaa tuntuiko sen istuminen bussissa pitkältä koko päivän kävelyn jälkeen.

Waiting and waiting and waiting
Metrotown
Saavuttiin illalla sitten kampukselle, josta itse suuntasin SFU:n miesten joukkueen korismatsiin tuohon meidän yliopiston kentälle. Päätin myös etten kestä enää yhtään tota meidän kylpyhuonetta (en oo ikinä joutunut käyttämään vakituisesti yhtä epäsiistiä), joten sunnuntaina minua odottaisi iloinen puuha, nimittäin:

SIIVOUS

Ei kommentteja: