tiistai 31. tammikuuta 2012

All you can eat sushi

Perrrrjantai pärähti käyntiin varsinkin mukavissa merkeissä, kun sain nukkua pitkään. Aamulla kävin hoitamassa sen Upass-asian kuntoon! Ihanaa, kun saa tärkeitä juttuja hoidettua alta pois, niin on paljon mukavampi lähteä viikonlopun viettoon!

Iltapäivällä menimme porukalla syömään sushia Downtowniin "all-you-can-eat" lounaalle! How cool was that!
Japanese decoration


Aloitetaan vaikka näillä
Kylkeen vähän lihaa
                                                                                    
Pöydän sisään oli siis upotettu tuo grillaustaso
Nyt ei pysty syömään enää mitään!
Homma toimi näin: pöydälle tuotiin lounaslistat, joista löytyi ihan mielettömästi vaihtoehtoja. Sieltä sitten vain valitsit, mitä haluat syödä ja merkkasit pienelle lomakkeelle. Tarjoilijat hakivat lomakkeet ja tarjoilivat ruoat pöytiin. Listoilta löytyi ihan kaikkea hyvää japanilaista ruokaa mm. sushia, maki-rullia, sashimia, chicken + beef teryaki-annoksia jne.. Nam, tulee niin nälkä jo luetellessa näitä... Ruoka oli ihan täydellista ja palvelu erinomaista!

Koko tämä huvi maksaa normaalisti 13CAD eli ruoka plus vesi (n.9€), mutta jos haluaa grillata noita lihoja, niin sitten summa on 15 CAD (n.10,50€). Eli ero on aikalailla mitätön! Ai niin, jos ruokaa jää syömättä kokonaisia annoksia, niin "wasted food will be charged", eli siitä veloitetaan! Kokonaisuudessaan aivan mahtava paikka, ollaan todellakin menossa uudestaan! p.s Miksi Suomessa ei ole tällaisia paikkoja?

Joo ei kyllä tämän "lounaan" jälkeen tarvinnut syödä enää mitään loppupäivänä :D Koska oli perjantai niin ei haluttu jäädä kampukselle hengailemaan, vaan päätettiin lähteä katsastamaan erinomaiseksi koettu "Latin Night" tutulle klubille downtowniin. Mukana meiningissä oli perusporukka ja muita vaihtareita.
Aah ihana salsa!
Oli kiva tutustua taas uusiin ihmisiin, tanssia latinomusiikkia, hengailla hyvien tyyppien kanssa ja fiilistellä ihanaa elämää. Mulla oli kuitenkin sairastelun takia vielä vähän heikko olo, joten tulimme takaisin kampukselle suht. ajoissa. Ja me myös tarvittiin lepoa, koska lauantai-iltana täällä olisi winter Rez formal-tapahtuma :)

Näin se neljäs viikko alkoi vähitellen olla lopuillaan.. Aika menee täällä ihan tosi nopeesti! Kaikki mitä tähän asti olen jo saanut kokea on jotain niin mielettömän hienoa! Tottakai sitä aina välillä miettii, miten siellä Suomessa kaikilla menee, mutta 4kk on kuitenkin tosi lyhyt aika.

Mietin aamulla mun suomenkieltä tällä hetkellä. Mä en kuule sitä missään enkä käytä sitä itse melkein ollenkaan. Aika jännää huimata miten 1kk aikana voi oma äidinkieli huonontua niin paljon ja jokin toinen kieli vahvistua niin paljon. Mulle on vaan tosi hyvä juttu ja oon niin iloinen, että oon täällä yksin enkä pääse käyttämään suomea kenenkään kanssa! Kyllähän se suomenkieli lopulta palautuu pikkuhiljaa, kun tuun takaisin kotiin. Vai mitä :)

Ei kommentteja: