sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Training


Päivät kuluu ja musta tuntuu, etten oo saanut oikein mitään aikaiseksi. Perjantaina oli ihan outoa, kun periaatteessa mun piti tehdä jo jotain aikatauluja. Multa puuttuu vielä kaikista tärkein eli kalenteri, joten on tosi vaikeeta tehdä mitään tarkempia suunnitelmia kenenkään kanssa. Mietittiin kuitenkin jo tässä Gwenin kaa, et halutaan käydä Seattlessa, kun jossain vaiheessa on vaan aikaa :)

  
Aamu lähtee käyntiin Kellogsilla, banaanilla ja jogurtilla!

Perjantaina oli kiva repästä ja menin vihdoin tutustumaan tuonne kampuksen Fitness Centeriin. Ette edes usko, miten uskomattoman iso tuo paikka on. Täällä kampuksella on siis sellainen ihan todella valtava complex-halli, jossa on mm. uimahalli, Fitness Center, erilaisia saleja squashin ja vaikka minkä pelaamiseen jne.. Se on tehty American Style eli isosti ja tyylikkäästi.

                                      
Tykkäsin tosi paljon siitä salista. Se on kahdessa kerroksessa ja oli ihan hullun siistiä nähdä tällainen North American- style treenata. Siinä oli monta juoksumattoa vierekkäin ja naiset juoksi uusissa treenivaatteissaan minkä jaloistaan pääsivät (ei siis todellakaan millään vanhoilla tamineilla vaan näyttävillä merkkivaatteilla). Ensimmäisessä kerroksessa on aerobiset laitteet ja sitten alemmassa kerroksessa on kaikki anaerobiset eli voimalaitteet. Oon niin onnellinen, että salijäsenyys kuuluu mun lukukausimaksuihin ja saan siis käydä siellä niin paljon kuin haluan. Tän myötä voin jälleen aloittaa ihan parhaan harrastuksen eli salilla treenaamisen.

                                                
Oon aikonani ollut töissä yhdellä salilla ja siellä opin tosi paljon kaikkea trenaamiseen liittyen, erityisesti kaikkia vaihtoehtoisia treeniliikkeitä, patteristoja jne. Oli ihan parasta, kun tuolla salilla oli Bosu-palloja (sellainen ympyränmuotoinen treenausväline, jonka toinen puoli on tasainen ja toinen puoli on ilmalla täytetty puolipallo), joiden avulla pystyy tekemään ihan tosi tehokkaita sarjoja. Ai että, miten ihminen voi tulla iloiseksi pienistä asioista :) Vähänkö siellä porukka ihmetteli, kun naisena en tehnytkään laitteissa treeniä vaan vapailla painoilla ja bosulla, what can I say... I want more :)

Täällä sää on pelkkää vesisadetta, joten ulkona lenkkeily ei ihan hirveesti innosta. Niinpä aattelin siirtyä tonne salille sisätiloihin sekä aerobisen- että anaerobisen treenin merkeissä. Muistakahaan muutkin laittaa tavoitteita vuodelle 2012, koska liikunnan tuoma hyvä olo ja energisyys on vaan jotain ihan parasta!
Tsemppausterveisin Ulpukka


                                   


2 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Jaahas, vai on Kanadassakin tollaista kermaperseilymeinikiä että pitää olla kamat ja laitteet viimeisen päälle että voi edes treenata?:) Toisaalta suomalaiset sais ottaa mallia tuosta liikuntapaikkarakentamisesta Ei muuta ku kovaa treeniä (haaste: kahvakuulatreeniä bosulla seisten!)

Ulpukka kirjoitti...

Jeps, se on aina se sama ongelma kaikkialla, ettei ihmiset tiedä tarpeeksi vaihtoehtoisia liikkeitä esim. vapailla painoilla vaan tekee aina laitteissa. Tää on mun mielestä erityisesti monen naisen ongelma.

Toi Fitness Centre on ihan uskomaton, pitäis kyllä Suomessakin suunnitella tällaisia, joiden pariin saataisiin käyttäjiksi sekä opiskelijat että esim. vanhukset. Not bad idea! :)

P.S Haaste otettu vastaan! En löytänyt tuolta vielä kahvakuulia, mutta tein vapailla painoilla + bosulla jo treeniä! Nyt pitäis enää päättää et alkaako sitä tosissaan treenaamaan ja muokkaamaan kehoaan vai enemmänkin ylläpitävää treeniä :) choices, choices!