maanantai 9. tammikuuta 2012

Basketball is my favorite sport

I`m ready
Miten voikaan ihminen rakastaa jotain urheilulajia niin paljon kuin Ulpukka koripalloa? Ei sitä tunnetta voi edes kuvailla, kun löytää sen oman lajin: jota tykkää harrastaa, jonka vuoksi treenaat useita kertoja viikossa, kuukaudessa ja vuodessa (ja kuinka paljon kulutat elämästäsi sen parissa), jonka takia heräät aamulla pelireissulle vaikka kuinka aikaisin ja jonka myötä menetät terveytesi ja saat tilalle urheilijan terveyden eli kehon täynnä urheiluvammoja. Minua ei haittaa, vaikka nilkkani ovat lopullisesti ihan palasina, koska koris on antanut elämääni niin paljon hyvää ja hienoja sekä ainutlaatuisia hetkiä, muistoja ja ystäviä. Kiitos siis vanhemmilleni, koska annoitte mahdollisuuden kaikkeen tähän tukemalla (henkinen ja krhm myös taloudellinen) sekä kannustamalla kaikkien näiden vuosien ajan :)

Lauantaina menin siis katsomaan meidän yliopiston eli SFU:n miesten joukkueen peliä. Peli järjestettiin tässä meidän kampuksella, joten minun ei tarvinnut lähteä yksin (vielä aika tuntemattomaan) Vancouverin Downtowniin. Täällä muuten tykätään noista rannekkeista aika paljon. Olkoon mikä tahansa tapahtuma, niin saat ihan varmasti "kivan" rannekkeen itsellesi ostaessasi lipun tapahtumaan!


Kori hyväksytty   
Vinkki! Jos olet vasta mennyt ulkomaille (etkä vielä tunne ympäristöäsi), niin tee asioita:
* joista tiedät jo entuudestaan jotain
* jotka voivat olla tuttuja sinulle
* joita olet tehnyt jo kotimaassasi
* jotka tuovat turvallisen ja hyvän mielen

Näin olle minä menin katsomaan koripalloa. Katsomossa edessäni "istui" yksi SFU:n true fan, joka huuteli, heilutti kannustuslippua, häiriköi vastustajia heidän vapaaheittojensa aikana, lauloi, kirjoitti tussilla mielipiteitään tuomareille omaan lehtiöönsä jne.. Vieressäni taas oli kuherteleva teinipari (iältään n.15v.), jotka tavallaan eivät voineet istua vierekkäisissä penkeissä. Näin ollen he keskustelivat ja kikattelivat keskenään koko pelin ajan . Mutta kaikesta huolimatta oli ihanaa vaan istahtaa katsomoon ja nauttia urheilusta!

Suomessa minulla on todella harvoin vapaata aikaa kaiken arjen keskellä (vaikka oikeesti olisi siis vain järjestelykysymys) mennä seuraamaan paikallisia koripallo-otteluita, joten oli aivan mahtavaa olla lauantai-iltana vapaalla ja nauttia upeimmasta urheilulajista.

running
getting warm
game on
Kannustamani joukkue hävisi, mutta peli oli erinomainen.Tunsin itseni SFU:n opiskelijaksi ja haluan lähiaikoina ostaa SFU:n hupparin. SFU:n kotiotteluiden seuraaminen tulee täällä varmasti olemaan yksi uusista tavoistani koko vaihtoni ajan, mutta ei todellakaan olisi pahempi ajatus siirtää sitä myös Suomeen. Let`s see what happens! :)

Ei kommentteja: