tiistai 10. tammikuuta 2012

Little Adventure

The street tells u where u r
Sunnuntai oli ihana päivä! Heti aamusta puhuttiin skypessä mun perheen kanssa. Oli niin kiva nähdä kaikkia, puhua suomea ja kuulla miten siellä toisella puolella maapalloa menee. Skype on ihan paras väline siihen, ettei koti-ikävä pääse iskemään.

Aamupäivästä olin kerrankin tehokas ja kävin siinä heittämässä tehokkaan salitreenin ja sitten iltapäivästä päätettiinkin Gwenin kanssa lähteä Vancouverin keskustaan kuvailemaan maisemia ja fiilistelemään kaupungin sykettä :)

satamaa
                                     
mietittiin tuloksetta, mitä savua tuo oli
                                      
tällä kertaa otin sen perinteisen Latten, delicious!
  
Maa, jota suosittelen kaikille! :)

Your place

No onhan tää vähän romanttinen vai mitä?
Aluksi menimme satamaan kuvailemaan ja meillä kävikin tuuri ettei silloin vielä satanut vettä. Loppuiltahan meni täysin kävellessä vesisateessa. En ole vieläkään kerennyt (tekosyy) hankkimaan omaa sateenvarjoa, joten eiköhän nyt tällä viikolla olisi sitten korkea aika.

Saatko selvää mitä tässä lukee?
The whole world is full of possibilities
Kaunis Vancouver

Löydä kuvasta monikansallinen merkki
Tää oli kyllä jo huikee
Kävimme kaupoissakin, mutta tällä kertaa en löytänyt oikeastaan mitään spesiaalia paitsi ihonhoitotuotteita. On kyllä vähän outoa, kun täällä menee maksamaan kassalle, niin tervehdys on aina " Hi, how are you?" Ja siihen ei sitten voi vastata Ulpumaisesti, et " no moni juttu tuntuu uudelta, joten vähän on kaikessa vielä totuttelua", vaan selkeästi " fine, thanks". No ehkä tuokin tulee sitten ajan kanssa opittua. Täytyy myöntää, että pidän enemmän suomalaisesta tavasta, että tervehditään reippaasti ja ystävällisesti, jonka jälkeen siirrytään suoraan asiaan eli rahastamiseen.

Ai niin, on muuten toinenkin juttu mikä on täällä halvempaa kuin Suomessa. Nimittäin:

Cliniquen tuotteet
Koska ruokavalio, nesteet ja ilmasto muuttui aika paljon, niin on tärkeää pitää huolta ihosta. Clinique on ihan tosi hyvä merkki, mutta aika arvokas. Täällä tuo puhdistusemulsio ja kasvovesi maksoivat yhdessä n. 26 euroa eli not bad (Suomessa olisi ollut tuplasti). Ja tiedän, että nämä tuotteet ovat todellakin riittoisia ja hyviä(+ tarpeellisia mun herkälle iholle).

Kävin myös ostamassa nämä perinteiset postikortit. En oikeesti meinannut kestää, kun olin ostamassa postimerkkejä ja tuo viisi postimerkkiä maksoi yhteensä 7 euroa. Oikeesti, mitä? Niinpä, siis älkää ihmetelkö jos en lähettele pahemmin kortteja täältä.
postcards
Kotimatkalla tutustuin bussissa pariin saksalaiseen vaihtariin, jotka oli tosi mukavia. Päätettiin hengailla yhdessä tässä joku päivä :) Illalla suoritin myös perusteellisen siivouksen tonne kylpyhuoneeseen. Mun ois niin pitänyt ottaa ennen ja jälkeen kuvat siitä projektista. Toi koko kylppäri vaihtoi kokonaan väriä ton siivouksen myötä, esim. pesuallas oli harmaa ja nyt valkoinen. Onneksi oon aikoinaan saanut siivota työkseen niin sekin homma sujui nopsaa altapois. Joku vois kyllä kertoa näille housing-asukkaille, että saa täällä siivota useamminkin kuin kerran vuodessa :D

Ensimmäinen viikonloppu on siis nyt takana ja fiilis on hyvä. Päätin sen, että tulevalla viikolla mulla on enemmän energiaa ja aikaa tutustua uusin ihmisiin ja ainakin alku on lupaava. Odotan innolla (ja jännään) myös tulevia uusia kursseja. On mielenkiintoista nähdä millainen tuo opiskelun taso täällä todellisuudessa on ja parhaiten sen tietää sitten, kun on itse kokenut sen.

P.S Sinne on luvattu auringon paistetta parille päivälle, en malta oottaa!!

Ei kommentteja: