perjantai 27. tammikuuta 2012

IKEA

Ihan ekaksi... ELÄMÄ ON IHANAA, piste!

Elämä täällä sujuu siis hyvin :) Oon onnellinen mun tilavasta kämpästä, mielenkiintoisista kursseista, innostavista professoreista, ihanista ystävistä, uusista kokemuksista ja kaikista siisteistä suunnitelmista! Nuha vähitellen helpottaa eli alan saada taas arjesta kiinni, siitä kertoo palannut energian määrä.

Mulla ei ollut täällä huoneessa oikeestaan mitään, kun saavuin tänne paitsi pöytä, tuoli, hyllystö, sänky ja patja. Ajattelin etten todellakaan hanki mitään ylimääräistä tähän huoneeseen, koska niitä tavaroita en kuitenkaan ottaisi mukaani palatessani Suomeen. Noo, mieli alkoi vähitellen muuttua tuossa kolmen viikon aikana, kun nukuin makuupussilla (jep, oli aika kylmä), opiskelin huoneeni ainoan ja aika heikon valon ääressä (jep, en nähnyt kunnolla) sekä söin ulkona joka päivä (jep, rahaa kului tosi paljon). Päätös tulevista hankinnoista oli erittäin helppo. Siinähän kävi sitten tällä tavalla:
Nää on niin nähty ennekin...
Päätettin lähteä porukalla käymään vähän Ikeassa shoppailemassa. Loppujen lopuksi mun pitikin sitten ostaa peitosta, tyynystä ja lakanoista lähtien keittiön kattilat, lautaset ja keittolastat. Jeps, rahaa meni.. ja paljon! Mutta onneksi se on vaan rahaa.

Mutta oikeesti, kyllä osaa pieni ihminen olla onnellinen niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin peitto. Ai että! Mulla on täällä ollut unirytmi ihan sekaisin varmaan kaiken takia (aikavyöhykkeen muutos, elämäntapa jne...) ja oon nukkunut todella huonosti koko viimeisen kolmen viikon ajan. Oli ihan paras tunne herätä uuteen päivään, ihan uudistuneesta sängystä levollisten yöunien jälkeen. Muutos oli oikeesti ihan järisyttävä:
Ennen
Jälkeen
Ikean reissu oli tosi kiva! Kun on ihan parhaassa seurassa, niin eihän siellä voi olla kuin hauskaa :) Päätettiin vielä perinteisesti vähän maistella herkkuja från Sweden:

20 lihapullaa 4,55 CAD!!!

Omenapiirakkaa

Kanelipullaa
Oli hyvväää! Ruotsista tulikin mieleen, että Suomessa mua odottelee akateemisen ruotsin esseetentti sitten kesällä, jes! Viime vuonna kyseinen tentti meni vähän sivusuun, kun erittäin läheinen ystäväni meni naimisiin ja sain olla kaasona kyseisissä häissä. Toivottavasti tulevana kesänä löytyisi sitten sitä kaivattua motivaatiota, sillä myös ensi kesänä toinen erittäin rakas ystäväni sanoo tahdon.

Ikeapäivä oli touhukas, sillä siellä kuluu niin helposti useampi tunti! Illalla mentiin vielä porukalla syömään kampuksen baariin kanankoipia, koska keskiviikkoisin siellä on "wings-night", jolloin koivet maksaa 25 senttiä (kanadan) kappale, not baad! Niitä saa eri makuisilla kastikkeilla ja on kyllä hyviä (jep, ja epäterveellistä rasvaakin löytyy)!

Sweet Sour & Honey + Garlic
Koko päivä oli ihan huippu! Tuona iltana syötiin hyvää ruokaa, naurettiin paljon, tutustuttiin tosi kivoihin tyyppeihin (kanadalaisiin) ja TITTIDII! mitä tähän nyt sanoisi, elämä on upeeta aikaa! Vinkki numero 5. Vaikka väsyttäisi ja ulkona sataisi räntää, niin ei ikinä tiedä mitä täällä voi tapahtua. Siksi kannattaa aina lähteä KAIKKIIN mahdollisiin aktiviteetteihin mukaan. Ihanaa kun on niin paljon tekemistä ja voi valita mistä tykkää!

p.s ensi viikolla me aiotaan leipoa pullia! Vähänkö porukka innostui niistä :D

Ei kommentteja: