lauantai 11. helmikuuta 2012

Week 6

Kuluneella viikolla on riittänyt paljon tekemistä:

 * Oon opiskellut ja paljon! Artikkelia artikkelin perään kirjaston penkillä..

 * Opetellut ihmisen antomiaa ja tautikuvauksia enkuksi (ja kyllä meinaa välillä kärsivällisyys loppua).

 * Kävin latinotanssitunnilla. Sen piti olla salsaa, mutta olikin Bachata-tunti. Oli niin kivaa, että aion mennä toistekin! ( Miettikää, tunnilla suurin osa on miehiä! )

 * Kävimme porukalla syömässä lähibaarissa hyviä ja epäterveellisiä wingssejä. Samalla suunniteltiin reading breakkia (jonka suunnitelmat on nyt vaihtunu sataan kertaan).

 * Oon käyny salilla pumppaamassa ahkerasti. Käveleminen, liikkuminen, käsien nostaminen sattuu, reeni mennyt siis perille.

 * Kävin ostamassa siskontytölle synttärilahjan. Samalla 70 %-alennukset houkutteli ehkä vähän liikaa ja sieltä löytyi sitten itsellekin vaikka mitä.

* Opin uusia siistejä Capoeira-liikkeitä. Nyt sitten tartten jonkun, kenen kanssa treenata harkkojen ulkopuolellakin.


* Kävin tekemässä vapaaehtoistyötä lepokodilla. Ihan mieletön paikka, ihania ihmisiä, työ on mukavaa ja tutustuin bingon saloihin. Olen kuulemma really beauty ja mua kosittiinkin ;) ai että noi asukkaat on mahtavia!

* Käytiin tanssimassa "the Cellar"- nimisellä klubilla pariinkin otteeseen. Hyvä musiikki ja hauska seura, joten onnistuneen illan ainekset on kasassa.

* Jutteluhetket Skypessä suomalaisten ystävien sekä perheen kanssa muistutti minua jälleen yltäkylläisestä ja onnekkaasta elämästäni.
Suomessa pakkastaa, täällä paistaa aurinko
Guten Morgen!
Aamupalaa ja eikun menoksi
Toiset sisustaa kotiaan
One wing = 0,25 CAD
         
Dancing
Move, move, move
Öinen Vancouver, tai osa siitä...
Hmm, what time the bus is coming?
Liikkuva bussi, Ulpu + kamera ja peili. Yritys hyvä!
Paljon eri juttuja oon päässyt taas kokemaan viime viikolla. Ensi viikolla onkin sitten se kauan odotettu READING BREAK! Tällä hetkellä kampus on ihan tyhjä, kun kaikki opiskelijat on reissussa tai vanhempiensa luona. Täähän tietää sitä, että salilla on hiljaista ja saan treenata kerrankin ilman tungosta!

Meillä oli alunperin tarkoitus lähteä myös jonnekin lämpimään Karibian saarille, Meksikoon tai Havaijille, mutta suunnitelmat elää. Se on aina haasteellista, kun on monta tyyppiä lähdössä ja pitäisi huomioida kaikkien taloudellinen tilanne, kohdetoiveet, kiinnostuksen kohteet jne...

Loppupeleissä kaikki suunnitelmat muuttui ja jep, oon vieläkin täällä kampuksella. Päädyttiin siihen ratkaisuun, että me luetaan ja opiskellaan nyt tämä viikonloppu ja sitten ensi viikolla startataan roadtrippi tonne USA:n puolelle. Mullehan tämä käy erinomaisesti, koska vaihdon jälkeen mä kuitenkin pääsen lämpöseen reissaamaan :) Ja sitä paitsi just nämä ihmiset on vaan tällä hetkellä tässä mun ympärillä. Sen takia nautin tästä hetkestä, enkä murehdi enempää mitään ekstrareissuja. Onhan tää ihan huikeeta jo olla täällä! :)

Täällä on kello melkein 13, ulkona on +9 astetta ja selkeä sää. Tämä tyttönen lähtee tästä salille, jonka jälkeen palaan artikkelien maailmaan.

P.S Sain kuulla siistejä uutisia Suomesta ja ei voi muuta sanoa, kuin että mun ensi kesästä tulee aika todella upea! Eikös se niin mene, että vuosi toisensa jälkeen on vain parempi entisestään? Tähän mennessä voin kyllä todeta, että pitää paikkaansa!

Unelmoikaa suuresti!

Ei kommentteja: