maanantai 6. helmikuuta 2012

Nature

Hyvää huomenta!
Suomessa paikkui perjantaina pakkaset -30 asteen paikkeilla. Täällä sen sijaan oli +10 astetta ja ihanan aurinkoinen keli. Muut meni luennoille, kun mulla oli vapaapäivä!

Aamu lähtee käyntiin Hawaii Hazelnut kahvilla

Täällä mää ihan oikeesti asun

kotikulmat
Perjantai oli mahtava päivä. Soitin vapaaehtoistyö-vanhusystävälleni Suomeen, kävin kuvailemassa ulkona sekä nautin upeasta luonnosta, hyvästä musiikista ja ystävistä. Illan kruunasi Vancouver Giantsin lätkäpeli muiden vaihtareiden kanssa.

Sain uusia ystäviä

kampusaluetta

Puiden suojissa

Saa mennä palaamaan jos haluaa

Katolla

Elämä on ihanaa!
Oli aika mieletön tunne, kun menin tuonne katolle. Aurinko paistaa, vuoret siintää siinä edessä, ympärillä hiljaisuus ja luonto sekä kädessä kuppi hyvää kahvia! Oikeesti noi vuoret on niin mielettömät. Siinä sitä taas ymmärsi enemmän, miten ihminen onkin niin pienenä täällä maailmassa.
Kuten näette ne on ihan vieressä

Tonne vielä meen

Koska täällä sataa niin paljon, niin kaikki vihertää

Ahh, tähän ei voi lisätä mitään!

Porukka ottaa rennosti luentojen välissä

a secret place

Ei ihme, että viihdyn täällä!
"Päiväkävelyyn" vierähti sitten sellainen 3h ja nautin joka hetkestä! Tällaiset omatoimiseikkailu-reissut on ihan parhaita, kun on oikeesti aikaa kunnolla lähteä tutkimaan eri paikkoja. Nyt on taas tämä kampusalue vähän tutumpi kuin aikaisemmin!

Viikonlopuksi on tiedossa opiskelua, treeniä, tanssia ja ystäviä. Not bad combo at all! Osa vaihtareista lähtee lauantaina Victoriaan, mutta päätin itse jäädä kampukselle (joo-o sää tulee suosimaan heitä). On pakko ryhdistäytyä noissa opinnoissa toisin sanoen aion lukea artikkeleita ja käydä läpi tutkimuksia mahdollisimman paljon! Jep, ja ulos on luvattu koko viikonlopuksi aivan mahtavaa ilmaa :)

Ei kommentteja: