tiistai 7. helmikuuta 2012

The Giants Game

Koska aiemmasta postauksesta olisi tullut aivan liian massiivinen päätin jättää lätkämatsin seuraavaan postaukseen.


Perjantaina Illalla suunnattiin monen muun vaihtarin kanssa lätkäpeliin Downtownin suuntaan. Kaikkihan ei mennyt ihan niinkuin kuviteltiin, haha :D Syy tähän löytyy pienistä kulkuvälineongelmista. Meitä siis lähti n. 40 hengen vaihtariporukka samaan aikaan bussipysäkille odottelemaan bussia (olimme ajoissa). No odottelimme siellä aikamme ja vihdoin se bussikin tuli. Juuri, kun bussi oli pysähtynyt ( normaalisti avaa ovet) ja siirryimme ovien eteen, niin bussi vaan lähti uudelleen liikkeelle ja kaasuttaa pois pysäkiltä. WHAT?

Okei no ei mitään. Ei muuta kuin toista bussia odottamaan sitten. Meillähän oli suhteellisen kiire aikataulu, koska meidän piti vaihtaa nämä meidän väliaikaiset liput niihin oikeisiin lippuihin viimeistään 15 min ennen pelin alkua eli 19.15. No bussi tuli pysäkille 18.40 eli tulisimme myöhästymään... No puolessa välissä matkaa sattui sitten toinen kiva pikku ylläri, kun bussikuski ajoi liian lähelle kävelytien reunaa. Samalla bussin sivupeili osui johonkin pylvääseen ja peili murskaantui. Perfect! :D Aluksi nauratti, mutta siinä vaiheessa ei enää, kun kuski kuulutti, että matkustajien on vaihdettava seuraavaan bussiin hajonneen peilin takia. EI, oikeesti...

Siitä pysäkiltä oli noin 6 kadun korttelia matkaa sille pysäkille, jolle meidän olisi pitänyt mennä (pysäkiltä oli vielä pieni kävelymatka stadiumille). Ei muuta kuin tehokävelyllä ja osittain juosten eteenpäin. Siinä vaiheessa ei enää oltu varmoja, että saadaanko meidän lippuja enää edes vaihdettua niihin alkuperäisiin... Noo lopulta päästiin stadiumin pihaan eikä nähty meidän kansainvälistä koordinaattoria missään. Kenelläkään ei tietty ollut hänen numeroakaan.

No onni oli meidän puolella ja lopulta pienen etsimisen jälkeen löydettiin koordinaattori lippujen kanssa. Saatiin oikeat liput ja ei muuta kuin rentoutumaan jääkiekon parissa. Istuutuessamme alkushow oli jo käynnissä, mutta peli ei vielä ollut alkanut. Jes, loppu hyvin kaikki hyvin!

before the game

tilanne päällä

Siellä mää olin

pieni pelitauko

Voin kertoa, että vaikka en oo ikinä vielä JYPin pelissä ollutkaan, niin tällaista fiilistä ei siellä varmaan pääse kokemaan. Katsomo täynnä porukkaa isolla stadiumilla amerikkalais-kanadalaisen urheiluhengen kera. WOW. Ja kyllä erien välissä oli perinteisesti ohjelmaa:
perus cheerleaderit

nuorimmat junnut (n.5 v.) näytti taitojaan

maskotti Jack ampui yleisöön fanituotteita
Mähän sytyin ihan kympillä nyt jääkiekosta! Oli tosi mielenkiintoinen peli ja Giants voitti ;) Oli niin siistiä nähdä, miten ihmiset fanittaa täällä omaa joukkuettaan. Siellä me huudettiin, kannustettiin ja tehtiin aaltoja yhdessä koko yleisön kanssa. Ihana Kanada! Ei muuta kun odottelemaan seuraavaa peliä ;) 

Tavoitteenahan on mennä seuraamaan ainakin yhtä Vancouver Canucksien peliä tämän kevään aikana. Niiden lippujen hinta on niin suolainen, että halutaan tarkoin valita sitten sen pelin ajakohta :) Joka tapauksessa se tulee toteutumaan!

2 kommenttia:

minttu kirjoitti...

Sun pitää tulla Jypin peliinkin joskus ;)

Ulpukka kirjoitti...

Must on tulluu-uu, urheiluhullu! Eli joo todellakin mennään! :))