lauantai 31. joulukuuta 2011

Last Night

Okay, So this is the day, finally! My last night here in Finland and now the awesome adventure will begin :) Eilen oli mun viimeinen työpäivä, ja kävin vielä ostamassa viime hetken jutut, kuten adapterin. Nyt sitten on kaikkee ja vähän päällekin, tai ainakin hope so!

Viime yö menikin pakkauksen merkeissä, toi rinkan pakkaaminen olikin hyvin mielenkiintoinen prokkis, kun tästä:



 Piti päästä tähän:





Jäi valitettavasti viimeiseen iltaan, mut selvisin kuitenkin! Olihan mulla aika söpö pakkausapurikin, vai mitä?




Aamulla tein vielä viimeisen tsekkauksen paperien suhteen, sillä parempi olla varma ku epävarma noitten virallisten juttujen kanssa. Ikinä ei kuitenkaan tiedä, mitä reissussa tapahtuu... Kävin myös sanomassa heipat mahdollisimman monille ystäville ja sitten hypättiinkin jo junaan mun vanhempien kanssa. On kyllä tosi ihana, kun ei tartte mennä huomenna yksin lentokentälle, vaan on perhe mukana ja lähettämässä maailmalle :)

Tänään sain jättää haikeita jäähyväisiä, mut sitten on myös ihan parasta palata kotiin. Nyt jännitys vaan kasvaa, mää en kestä, ja voin kertoo, et tää fiilis on aika uskomaton! Vihdoinkin tää kaikki on totta! Vuosi 2012 tulee olemaan täynnä niin siistejä juttuja, tää vaihto, reissu Amerikkaan, hyvän ystävän häät heti heinäkuussa jne.. AWESOME, Can`t wait! Oon niin onnellinen!

Mutta nyt, kaikille oikein ihanaa uutta vuotta, nauttikaa elämästä! Asianosainen kuittaa ja menee jännityksen myötä pyörimään yöksi tohon hotellin pehmeeseen sänkyyn :)

2 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Ulpuuu, ihanaa reissua! <3 Plus oot aikamoinen pakkausmestari, hyvältä näyttää valmis rinkka! :)

Ulpukka kirjoitti...

Kiitti hani! Olihan siinä rinkassa sitten tosissaan se melkein 4 kiloa ylipainoa, mutta jätin tavaroita vielä pois kentällä ;)

Nauti keväästä! <3