lauantai 14. huhtikuuta 2012

Paluu menneisyyteen

Ihan järkyttävää on se, miten pitkäksi postausväli on nyt lipsahtanut! Sen kunniaksi laitan tänne kuvia, jotka on pitänyt postata jo ajat sitten!

Vihdoin Seattlen reissun fiiliksiä (kuvat on epäjärjestyksessä, ei anneta sen haitata!) :

Aamun sää näytti tältä
Matka taittuu
Keep on rolling
Vihdoin ollaan Seattlessa
Sää suosii

rennosti
Satamasta
Pakollinen posetuskuva (en kyllä yhtään tiedä miksi näytän niin jännittyneeltä :D )
Mausteita

Purkkaseinä
paikallista katutaidetta


Ihan uskomattomattoman hyvää pastaa!
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa



EMP-museon kitarakasa
EMP-museon Nirvana näyttelystä

Edessä oli iso screeni, jossa pyöri tyyliltään erilaisia musiikkivideoita

Ilta saapuu Seattleen
Seattle oli yölläkin lumoava



Huipulla tuulee


Space Needle eli korkea torni



Sain otettua kuvan maagisesta keltaisesta koulubussista! p.s kuka muistaa ala-asteen ajoilta sarjan "koulubussin retket" ?


Alkuhistoriointi ennen maan alle menoa

Maan alla eli Seattlen alkuperäisillä kaduilla


No nyt tuntuu Amerikkalaiselta

Tää on niin perusmeininki... Muut menee baariin, minä jään opiskelemaan.
Yksi parhaimmista thaimaalaisista ruoista ikinä!


Fresh Food


kasvispitseriassa


matka jatkuu
Kohti Portlandia


Second Hand Bookstore
Sillä aikaa, kun poliisi puhutteli meidän kuskia, minä keskityin luonnon kuvaamiseen
Kotimatkan fiilis: vettä tuli kuin saavista kantamalla, myrsky suoraan yllä ja minä pelkäsin takapenkillä
Kotiutetut ostokset
Lyhykäisyydessään Seattlen reissu oli ihanaa vaihtelua kampuselämään. Menimme pariksi päiväksi Seattleen, jossa kävimme tsekkaamassa Public Marketin, näköalatornin, useita ravintoloita mm. kuuluisan The Cheesecake Factoryn, alkuperäisen Seattlen maanalaiset jäännökset, EMP-museon jne.. Matka jatkui Seattlesta Portlandiin (jossa ei ole veroja). Siellä olimme yhden yön ja kahden päivän ajan, jonka aikana mm. kiertelimme kaupungilla, vierailimme Second Hand Bookstoressa, löysimme aivan mahtavan thaimaalaisen ravintolan, kävimme pikaisesti Outlet-Ostoskeskuksessa.... Tekemistä siis riitti ja päivien ohjelma oli hyvin tehokas.

Matkan aikana me mm. ajettiin niin reippaasti ylinopeutta, että poliisi pysäytti (jännitystä elämään) ja kertoi mahdollisesta 450 dollarin sakosta (mun sydän pyörähti ympäri, kun kuulin tän). Loppupeleissä hän päästi meidät jatkamaan matkaa pelkällä varoituksella. Kyllähän me sitten kuitenkin saatiin yksi pysäköintisakko Seattlessa. Säät ei kyllä sinänsä suosineet, koska vain ensimmäisenä matkustuspäivänä aurinko jaksoi vähän paistaa... Muina päivinä satoi vettä ja paljon! Silti Seattle ja Portland olivat todella hienoja paikkoja kummatkin :) Aina tuntuu siltä, että reissaamisaika on liian lyhyt ja niin myös tälläkin kertaa. Mun on pakko sanoa vielä se, että huomasi kyllä heti, että meni Amerikan puolelle, kun olimme Seattlessa. Vaikka Kanada ja Amerikka muistuttavat joissain asioissa toisiaan, niin ne ovat silti hyvin erilaiset maat.

Matkan aikana tutustuin uusiin tosi mukaviin ihmisiin meidän Seattlen hostellissa (joka oli hinta-laatu suhteeltaan ihan erinomainen) ja sain kuulla hyviä vinkkejä liittyen hostelleihin Amerikan puolella :). Outlet Portlandin puolella oli ihan huikea, vai mites se, että Adidaksen liikkeessä oli alehinnoista vielä -50% ale... Öö, vähänkö olin onnessani siellä! Oli pakko kuitenkin vähän rajoittaa, kun mulle annettiin tasan tunti ja vartti aikaa shoppailla, joten kerkesin kahteen liikkeeseen (ja lentokoneissa on laukuilla aika tiukat painorajat). Ettää, kerrottavaahan olisi ihan tosi paljon, mutta postauksesta tulisi aivan superpitkä.  Eli suosittelen molempia kohteita kaikille, on kokemisen arvoisia paikkoja ! :)

Ei kommentteja: