keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Viimeinen viikko

Moi!

Vasta istuin joulun alla vanhempieni olohuoneessa fiilistelemässä sitä, että lähtöni vaihtoon lähestyy. Nyt istun sängylläni Kanadassa, kauniissa Vancouverissa, Simon Fraser Universityn kampuksen asunnossa ja elän opiskelijavaihtoni viimeistä viikkoa. Wow. Aika kuluu niin nopeesti etten meinaa perässä pysyä. Viikon päästä tähän aikaan kampus hiljenee, kun kevään opiskelijat muuttavat pakon alla pois, niin myös minä. Onneksi hätä ei ole tämännäköinen, koska mullahan on jatkosuunnitelmat jo valmiina. Uusi kanadalainen ystäväni majoittaa minut ystävällisesti luokseen pariksi yöksi, jonka jälkeen suuntaan parin itävaltalaisen tytön kanssa kohti Tofinoa ja surffausta.

Sitä ennen palataan tunnelmiin Victoriasta. Teimme pienellä porukalla viikonloppureissun Victoriaan ja ai että, miten hyvää tekikään olla vähän aikaa poissa kampukselta ja stressaavasta opiskeluympäristöstä :)

Tästä se lähti
Like movies

Vähän taidetta
linna keskellä kaupunkia

syli
fiilis
satamassa
vähän veneitä
pillow fighting
perinteistä skottilaista tanssia
kesä tulee
kauneus
käytiin rannalla istuskelemassa
ja rentoutumassa
tutustuttiin linnaan
Nähtiin myös Bambi
ja tiedät minne menet
mää en kestä!
tällanen romanttinen paikka ihan keskustan vieressä
perinteisiä paaluja
kotimatkalla
Victoriaan reissaaminen kesti  yhteensuuntaan n. 6h. Oli kuitenkin todellakin kaiken sen bussissa, junassa ja lautassa istumisen arvoinen paikka! Käveltiin aikalailla koko kaupunki läpi ja käytiin tsekkaamassa kaikki mielenkiintoisimmat kohteet. Yövyttiin hotellissa, joka oli ihan keskustassa ja hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen! Reissu oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut :)

Tää mun viimeinen viikko on ihan täyteen buukattu, kun kaikki haluaa tehdä yhdessä kaikkea ja nähdä useita paikkoja. Tänään käytiin Paloman kanssa Whistlerillä, oli ihana paikka ja kuvat tulee lähipäivinä. Huomenna edessä on vapaaehtoistyötä ja ratsastamista, uu. Osaankohan mä enää monen vuoden jälkeen? Saa nähdä miten käy :) Loppuviikolla on luvassa squashia, lounaita 1 final exam. illanviettoja, SFU:n lukukauden päätösbileet, hengailua vaihtarien kanssa, illallisia ja vaikka mitä!

Opinnot pyörii ihan samalla tehotahdilla kuten ennenkin. Tänään mulla oli deadline yhteen take home final tenttiin ja se oli ihan älyttömän kovatöinen 2 tehtävän paketti, huh. Se on ohi!!! Viime yönä en nukkunut ollenkaan, kun kirjoitin yhtä esseetä tohon kotitenttiin ja tänään aamulla olikin sitten lähtö Whistleriin klo: 06.30. Yllättävän hyvin riitti kuitenkin energiaa koko päiväksi :) Torstaina mulla on psykologian kurssin final exam ja ensi viikon maanantaina on sitten mun viimeinen tentti tälle lukuvuodelle. Alan olla jo aika uupunut koulun kanssa, joten loma tuntuu tämän koko lukuvuoden jälkeen todellakin ansaitulta. Silloinhan se loma tuntuu parhaimmalta, vai mitä? :)

Nyt lukasen yhden kappaleen psykan kirjasta ja sen jälkeen treffaan nukkumattia! Aamulla pirteänä vapaaehtoistyöhön viimeistä kertaa täällä ja tulee varmasti haikea fiilis.

Moikka!

Ei kommentteja: